About

Tijs Posen

tijsposen

Tijs Posen

In  hoofdberoep ben ik zaakvoerder van een audiovisueel bedrijf dat reportages en documentaiers produceert voor een zeer verscheiden groep klanten.  Zowel zenders als VRT, VTM, Kanaal 2, VITAYA, Vier en TVL als de bekendste productiehuizen doen beroep op mijn diensten als regisseur, reporter en cameraman.

Op de site www.pry.be kunnen een aantal producties bekeken worden.

Als liefhebber van mooie beelden fotografeer ik ruim 25 jaar dagelijks.  Sinds 5 jaar ben ik als professioneel fotograaf aan het werk.

wie ben ik


Ik puur mijn werk uit.  Ik wil het verhaal dat een beeld moet vertellen zo zuiver mogelijk vastleggen in de beste omstandigheden.  Licht, kleur, decor, sfeer … alles moet goed zitten.

Ik doorgrond mijn onderwerp en leg op een intense manier een sfeer vast die bij het onderwerp hoort.

werkproces


Ik ben er van overtuigd dat de beste beelden de meest spontane zijn. Die die niet geforceerd worden. Daarom ga ik op een zachte manier te werk. Ik benader mijn onderwerp zonder opdringerigheid en laat het zijn eigenheid behouden.

visie

Een beeld moet zo spontaan mogelijk overkomen, geloofwaardig zijn.  Dat kan wanneer licht, decor en sfeer perfect samengaan en het onderwerp optimaal tot zijn recht laten komen.

passie

Mijn passie is een beeld kneden tot het zijn vorm heeft waarvan ik weet dat het de perfecte is.

ideeën

In de fotografie doorheen de eeuwen heeft iedere periode haar eigenheid, haar eigen stijl.   Alhoewel het moeilijk is er aan te ontsnappen probeer ik me niet te laten beinvloeden door de hedendaagse stijlen, modes maar een eigen consistente stijl te handhaven.  Een stijl die er gewoon is als ik mijn foto maak.

Do you want to know the difference between the Artwork Tilt and Turn windows and Casement Ones?